Aanvraagprocedure

Komt uw organisatie in aanmerking voor een financiële bijdrage van de Stichting Levi Lassen?

 

De Stichting Levi Lassen neemt aanvragen in behandeling van organisaties die zich richten op het stimuleren van sociale verandering door het vergroten van sociale en economische rechtvaardigheid in Israël en Nederland (Den Haag). Daarnaast ondersteunt de Stichting Levi Lassen de Joodse gemeenschap in Nederland.

 

De Stichting heeft beleid ontwikkeld om aanvragen te selecteren en te beoordelen. Indien u het beleid wilt raadplegen: klik hier.

 

Voor een aanvraag voor kampen en/of vakantieactiviteiten voor kinderen en jongeren in kwetsbare situaties kunt u terecht op de website van Haagse Samenwerkende Fondsen, het Jeugdvakantieloket.

subsidieproject.png

 

Hoe doet men een aanvraag?

U kunt de gehele aanvraag via internet indienen, alle bijlagen kunt u digitaal toevoegen (als u over de digitale versie van de bijlagen beschikt, anders kunt u ze nasturen). We houden van korte en krachtige aanvragen (liefst niet meer dan 2-4 pagina's).

 

! Let goed op dat u, als u tussentijds het aanvraagproces wilt onderbreken, op 'opslaan' klikt en niet vergeet uw nummer en wachtwoord te noteren, zodat u in een later stadium uw reeds ingevoerde gegevens weer kunt opvragen.

 

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd even bellen met 070-3653930.